Димитър Пенев коментира след успеха на ЦСКА с 3:2 над Берое, че не е доволен от победата. Стратега също изрази съжалението си от обидно малкото публика по трибуните на стадион „Васил Левски”, която наброяваше стотина души. Както е известно, протестът на феновете на „червените” продължава и голяма част от тях гледаха мача на видео стена в Борисовата градина.

 

„Не ме радва победата на ЦСКА, защото победата за ЦСКА трябва да бъде нормална победа. Независимо къде ще бъде домакин, на стадион „Славия”, на „Васил Левски” или на „Армията” ЦСКА трябва да играе агресивно още от първата минута”, коментира Пенев.

 

„Жалко е, че след толкова години, в които ЦСКА се е славел с феновете, днес да има пет фена. Не сме ги видели къде са били, но тези които бяха тук 100-200 момчета бяха зарадвани от футболистите. Смятам, че те няма да се откажат и ще бъдат винаги от ЦСКА. Може би тези от парка, ще се появят сега и отново ще викат „ЦСКА”, каза още той.

 

Стратега не пожела да коментира дали ще бъде следващият старши треньор на ЦСКА, тъй като временният наставник Милен Радуканов няма право да ръководи повече срещи на „червените”.