Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев имаше щастието да стане първи голмайстор на тима в Лига Европа този сезон. Той се разписа при победата с 2:1 като гост на Рапид Виена, и бе много щастлив от успеха.

 

„Ще видите всички като излязат, много са щастливи момчетата. Добра победа, в центъра на Европа, имахме нужда от такава победа, и важното – с добра игра,” коментира опитният полузащитник.

 

„Не е важно кой вкарва головете, важното е да побеждаваме и да радваме тези хора, които днес отново бяха номер 1, нашите фенове пак бяха уникални, това е публиката на ЦСКА,” похвали много привържениците Янчев. „Когато сме всички единни, няма как да не бием и да не се радваме. Чувахме ги феновете и на терена, като запееха, и се радвахме много. Винаги са ни подкрепяли и са ни давали криле.”

 

„Винаги е добре, когато има такива моменти. И те изживяха доста разочарование, но сега е важното, че всичко е добре. Сега е важно да си вземем и мачовете в българското първенство, в Европа нямаме какво да губим. Приоритет е българското първенство, имаме и Купа на България, това е важното,” обясни още Тодор Янчев.

 

„Знаехме къде сме, атмосферата бе чудесна и вие я усетихте. Знаехме на кое място сме, никой не очакваше чудеса от нас, излязохме без напрежение, да радваме тези хора. Ако играем така, ще върнем хората и ще ги виждаме на стадиона,” продължи капитанът.

 

„Аз се радвам много за Милен Радуканов, амбициозен и трудолюбив наставник. Аз откакто съм футболист, на никой не съм се месил. Когато ме питат си казвам мнението, но за мен който и да е треньор, трябва да играем за него, независимо кой е,” завърши Янчев.

 

--

Бъдете с ЦСКА в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg