Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини заяви, че в Манчестър Юнайтед са наясно, че утре вечер на стадион "Сити ъф Манчестър" ще срещнат доста по-силен градски съперник.

Италианският наставник на Сити заяви: "Аз мисля, че те знаят много добре, че ние сме силен отбор. Смятам, че ситуацията в момента e различна. Ние уважаваме много Юнайтед, уважаваме много Фърги, защото той един топ-мениджър, но освен това разбираме, че в този момент можем да сме по-добри от тях. Смятам, че ще се получи един хубав мач".

Манчини освен това защити Марио Балотели, който ще пропусне дербито. Попитан дали се притеснява от отношението на Балотели, който бе изгонен през уикенда,

Манчини заяви: "Марио е младо момче, топ-играч, понякога може все пак да сгреши. Това е нормално. Наказанието от миналия мач бе прекалено силно. Аз се надявам той да подобрява играта си. Когато си млад, ти трябва да растеш ден след ден. Това е много важно".

Наставникът продължава да има проблеми в атака, тъй като Емануел Адебайор, който има травма в прасеца, е под въпрос за мача с Юнайтед. Александар Коларов обаче е готов да заеме мястото си в защитата, тъй като се оправи от травмата в глезена.

Новините от света на футбола четете със съдействието на bwin.