Ужасна трагедия хвърли в скръб Украйна, след като футболистът на елитния Севастопол Владислав Пискун отне живота на четирима души в автомобилна катастрофа. Жена и две малки деца починаха, след като защитникът на ФК Севастопол изгубил контрол над своето BMW, докато се състезавал в улична гонка. Той не успял да овладее возилото на максимална скорост, и помел стоящите на тротоара 26-годишна жена и две момиченца, на две и пет години.

Трите починали на място, а Пискун се отървал със счупвания и сътресение на мозъка. Спътницата на футболиста, която не е била неговата съпруга, също почина в болницата от получените травми, а по непотвърдена информация на украинските медии, тя е била бременна.

От ФК Севастопол изказа подкрепа към своя играч, и заяви, че той все още е част от колектива, макар да има сериозни съмнения дали някога изобщо ще играе голям футбол. Оттам изказаха съболезнования към близките на загиналите, и обявиха, че ще направят всичко по силите си да помогнат на Пискун да се възстанови.