Отборът на ЦСКА победи Сливнишки герой с 2:0 в контролна среща, която се игра на стадион „Българска армия”. Гостите не оказаха никаква съпротива, за разлика от терена и дъжда, който се изля над столицата през второто полувреме на мача. Лошото време затрудни максимално и двата тима. Попаденията за домакините отбелязаха Спас Делев и Дормушали Саидходжа от дузпа, с които тимът продължи серията си от победи.

Старши треньорът на „червените” пусна в игра два коренно различни състава през двете части, а тримата вратари (Райс Мболи, Иван Караджов и Здравко Чавдаров) си поделиха по около 30 минути от двубоя.

През първата част за ЦСКА започнаха Мболи, Виданов, Стоянов, Акуаро, Трифонов, Тонев, Галчев, Янчев, Маркиньос, Платини, Делев. През втората част като полеви играчи се появиха Бандаловски, Попов, Еспозито, Грило, Янев, Нелсън, Илиев, Минев, Тибони, Саидходжа.

Още в 5-та минута на мача и с първия удар към вратата на Сливнишки герой, отборът на ЦСКА стигна до точно попадение. Спас Делев стреля от границата на наказателното поле, прехвърли вратаря, топката се удари в гредата и влезе в мрежата за 1:0.

През първото полувреме домакините изцяло доминираха и не позволиха на Сливнишки герой да се добере до вратата им. Пропуски за ЦСКА обаче направиха Румен Трифонов, Спас Делев, Костадин Стоянов и Маркиньос.

След направените рокади в състава на „армейците”, тимът, воден от Милен Радуканов продължи да играе своята игра, сякаш на терена имаше само един тим. Безпомощността на Сливнишки герой се прояви в 65-та минута, когато се стигна до дузпа в полза на ЦСКА. Йордан Минев бе съборен в наказателното поле. Точен за 2:0 от бялата точка бе Дормушали Саидходжа.

Гостите имаха две положения след почивката, но отборът не успя да се възползва от тях, за запишат поне почетно попадение срещу „червените”.

Преди началото на мача специални плакети получиха тримата рефери Валери Петровски, Даниел Милушев и Кирил Николов, които прекратяват съдийската си кариера.