Звездата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни се извини на феновете на клуба. След скандала около нападателя с подписването на новия му договор, голяма част от привържениците на тима предприеха кампания срещу играча, за който се заговори, че може да премине в градския съперник – Манчестър Сити.

След като подписа нов петгодишен договор и се извини на съотборниците си, Рууни трябваше да направи същото и пред феновете на "червените дяволи". Това обаче стана чак след мача с Глазгоу Рейнджърс от Шампионската лига, в който нападателят отбеляза единствения и победен гол от дузпа.

Повечето медии в Англия отбелязват късното извинение на Уейн Рууни, в коeто той твърди, че не е смятал да ходи в Манчестър Сити.

„Чувствах, че съм се извинил на феновете с подписването на новия договор, но всички казваха, че не съм. Ако това е така, то се извинявам официално, заяви Рууни. Принадлежа на Манчестър Юнайтед и искам да постигам успехи с този клуб. Повярвайте ми, ако бях си тръгнал, то нямаше да е в посока Манчестър Сити, а извън Англия", каза нападателят.