Бразилският халф на ЦСКА Маркиньос заяви за Гонг, че на този етап няма оферти към него и не смята да напуска клуба. “Видях, че има информации, че ще напускам ЦСКА. Такова нещо няма за момента. Имам договор тук и съм футболист на ЦСКА. Не съм говорил с мениджъра или с клуба за някакъв интерес. Също така не е вярно, че имам клауза на стойност 500 хил. Евро, срещу които мога да ти тръгна. Има такава клауза, но сумата не е вярна. Няма да я споменавам, тъй като тя е между мен и клуба и само ние я знаем. Ако се стигне до преговори и нещата са добре за мен и клуба ще се разберем.

Искам да остана в ЦСКА, но ако има някаква оферта и тя е добре за мен и за ЦСКА, тогава може да напусна, но до сега няма нищо”, каза Маркиньос.

Бразилецът заяви още, че се чувства добре в ЦСКА и се намира в най-силната си форма. “От както съм в ЦСКА най-силно съм се представял сега и когато треньор беше Стойчо Младенов. Искам да продължавам по този начин”, допълни футболистът.

Халфът заяви, че се надява на победи в оставащите 4 мача до края на шампионата, като на този етап най-важен е двубоя с Академик. “Ние мислим първо за мача с Академик. Трябва да го спечелим и да вземем трите точки. Много ни е важно. После ще мислим за Бешиткаш. Не мисля, че ще подценим Академик. Това ни казва и треньора. Дано и другите момчета да не подценяват Академик, защото може да стане лошо за нас. Те ще дойдат да вземат поне една точка от нас. За тях ще е добре, но за нас ще е като загуба”, каза още Маркиньос.