Етър няма да подава жалба срещу рефера Таско Тасков и помощника му Венцислав Гаврилов след мача със Славия, съобщиха от ръководството на клуба. От "Етър" са на мнение, че никой няма да й обърне внимание.

"Ние сме един малък клуб, но май сме и отбор, от който се плашат всички. Чухте скандиранията "Мафия". Няма да си позволим квалификации и обиди по адрес на съдийството, но сме потресени, защото не може да се дойде в един стохиляден град пред 8000 души публика и да се свири така. Крайно време е МВР да им обърне повечко внимание", заяви изпълнителният директор Димитър Манолов.

В декларация от клуба се изброяват претенциите на Етър към съдийските решения:

"20-а минута - Галин Иванов събаря с две ръце и крак Джайеоба в наказателното поле, решението е жълт картон за симулация на нигериеца

40-а минута - Георги Христов участва в атаката за гола на "Славия" и въпреки, че пасът е към непокрития Радослав Димитров, Христов в положение на засада продължава напред и е точно пред вратаря на "Етър"

63-а минута - Джайеоба се откъсва срещу вратата и е съборен, показан е само жълт картон на Георги Богданов

64-а минута - защитник на Славия явно връща топката към Аврионов, който се откъсва по десния фланг, но тъчреферът Гаврилов спира атаката за ...засада.

68-а минута - Аврионов е повален с дясната ръка и свален на земята от Георги Богданов в пеналта, дузпа отново не последва, куп измислени фаулове в полза на "Славия" и немаркирани такива за Етър в течение на целия мач.