Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви, че ще приеме жребия за добър, ако неговият отбор успее да победи Черно море в турнира за Купата на България.

„Жребият ще е добър, ако победим Черно море и продължим нататък. Виждате, че бяха останали най-добрите отбори в България. За нас е добър до толкова, до колкото, че играем в София. Един от Литекс и Левски ще отпадне. Надявам се ние да победим и дано достигнем до финал”, каза Радуканов.

Специалистът заяви, че е доволен от присъствието на Димитър Пенев на жребия. „Още онзи ден казах, че Димитър Пенев си знае работата”, заяви Радуканов.

Той говори и за предстоящия мач на ЦСКА в Лига Европа срещу Порто. „Кардинални промени в състава на ЦСКА няма да има. Бандаловски и Попов няма да пътуват, защото не са картотекирани. В групата ще влезе Марко Еспозито, тъй като и Минев е контузен. Отиваме да покажем един добър футбол и дано стигнем до положителен резултат. В края на сезона знаете българския манталитет. Когато идва края на сезона идва едно отпускане. Надявам се при нас да няма такова, защото е много важно за престижа на България, ЦСКА и футболистите”, завърши треньорът на ЦСКА.