2011г. ще бъде наистина пълна с изненади за петима любители на забавните числови игри. Те ще имат уникалната възможност да спечелят заплата в размер на 2000 лв. на месец и то без да работят, от организатора на игрите ЕВРОШАНС, ЛОТОДЖАКПОТ и ЛОТОМАНИЯ.

На 13 декември 2010г. стартира Коледна кампания и ще продължи до 16 януари 2011г. В нея ще могат да вземат участие всички лица навършили 18 години и пуснали талон за една от трите игри на ЕВРОБЕТ на стойност поне 2 лв. Срещу всеки пуснат талон играчът ще получава от букмейкърите формуляр за участие, състоящ се от две части „Автобиография” и „Мотивационно писмо”. След попълване на всички празни полета във формуляра, играчът пуска „Автобиографията” в специалната кутия в пункта, а „Мотивационното писмо” запазва за себе си.

Всеки четвъртък в продължение на пет седмици ще бъде изтеглян един късметлия, който ще получи мечтаната заплата, при това, без да има каквито и да било задължения и отговорности към компанията ЕВРОБЕТ.

„Това е нашата коледна изненада към любителите на модерните забавления. Вярвам, че идеята за едногодишен договор с месечна заплата 2000лв., без да се изисква квалификация и без задължения и отговорности, е примамлива и интересна. Желая късмет и много успехи през цялата 2011г. на всички играчи на ЕВРОШАНС, ЛОТОДЖАКПОТ и ЛОТОМАНИЯ.” заяви управителят на ЕВРОБЕТ – Олга Тодорова.