Капитанът на Левски в днешния мач със Спортинг Владимир Гаджев бе много щастлив след победата с 1:0, и с широка усмивка коментира: „Мисля, че се постарахме да зарадваме феновете, тези, които дойдоха на стадиона. Останалите сигурно са разочаровани, че не са били тук. Седем точки в Лига Европа са добро постижение.”

Относно добрия терен на стадион „Георги Аспарухов”, въпреки снега над София, Гаджев отбеляза:„Ако изглеждаше така теренът в Гент, вече са да сме се класирали. Колегите там явно се бяха постарали да не ни предоставят добри условия.”

„Противопоставихме се на един отбор с голям бюджет и класни футболисти. Тодор Батков искаше да го зарадваме с победа, и ето, зарадвахме го,” каза още той. "Мисля, че по нищо не им отстъпихме. Сигурен съм, че някои медии ще твърдят, че да дошли с децата и резервите, но мен това не ме интересува. Никой не може да ни вземе това, което направихме."

„Указанията бяха да играем агресивно, както през първото полувреме. Ако бяхме оставили инициативата на Спортинг, щяхме да сме затруднени. Благодарим му и на него, тази победа е за всички в клуба,” сподели Гаджев за наставленията на Ясен Петров.

„Седем точки са добро постижение. Съвсем малко не ни достигна да продължим,” обобщи Гаджев представянето на Левски в Европа. „Надяваме се следващата година с малко повече късмет да се класираме напред в Лига Европа или Шампионската лига.”

"Ние вярвахме, че ще се представим по-добре от миналата година, и се надявам с всяка година да бъде все по-добре. Дано да станем шампиони, за да гоним влизане в групите на Шампионската лига, или да излезем поне от групите на Лига Европа."

"Първо трябва да си починем, после да проведем нуждата подготовка, може би с нови попълнения, и ще се борим за шампионската титла," обеща той. "Ние сме един от малкото отбори, които се стараят да играят футбол."

"Дойдоха нови футболисти, които повишиха класата на отбора. Имаме и нов треньор, с нови идеи. Разликата е, че играем заедно, играем като отбор. Имаме Гара, който реализира положенията, които миналата година не се реализираха. Но ние сме 22 човека, така че всички играем задружно."

"Утре имаме банкет. Тази вечер не знам, може би ще излязат някои, но няма да съм сред тях," завърши Гаджев.