Премиерът на Република България Бойко Борисов сподели, че от 2012 година може да спрем да ходим на футболни мачове. След като министър-председателят преустанови посещението си на срещи на волейболните ни национали във Варна с обещанието, че ще ги гледа на живо отново само след като построи нова зала в София, сега по повод състоянието на футболните ни стадиони, на въпрос кога ще ходи на футболен мач, Борисов бе категоричен: „Май от 2012 година ще спрем да ходим и на футбол! За съжаление тези, които се изказват сутрин по Канал 1 като Първанов, дори това не са алармирали обществеността. Нека догодина да направим спортната зала и тогава започнете да ме питате за стадиона. Всички тези спортисти, които ги видяхте, ще имат в залата Европейски и Световни купи през лятото. А ще видите и че волейболистите ще спечелят купа в нея!”.

След като изгледа церемонията Спортист на годината на България и връчи четири от статуетките, премиерът сподели още:

В условията на финансова криза правим зала красавица! Тя вече има и коледна украса, а догодина от лятото там ще могат спортистите ни да си провеждат Европейски и Световни първенства, купи, всичко.

Не се меся на спортните журналисти относно подреждането на спортистите в класацията. Всички са заслужили. Радвам се за доброто мероприятие, което направиха и Нове Холдинг и министърът на спорта.