Собственикът на Челси Роман Абрамович похарчи внушителната сума от 5 милиона паунда за новогодишно парти на Карибите. Руският милиардер събра около 250 гости в имението си на карибския остров Сейнт Бартс, което е голямо 283 декара и е оценявано на 90 милиона долара.

Имението, което на времето е било собственост на американската фамилия Рокфелер, разполага с няколко басейна и бунгала с изглед към океана.

По нареждане на Абрамович, цялата територия на острова бе обградена, а около плажа бяха построени специални шатри. На пристанището пък руснакът бе докарал цяла армия от кораби, в които да се настанят гостите, които не искат да използват бунгалата на имението.

Партито на Абрамович бе уважено от цял куп холивудски звезди, сред които личаха имената на Салма Хайек, Деми Муур, Аштън Кътчър и Джордж Лукас. За доброто настроение на гостите пък се погрижиха Black Eyed Peas

Самият Абрамович изглеждаше доста отегчен от партито и даваше вид, сякаш предпочита да посрещне Нова година на тиха вечеря с половинката си Дария Жукова.

Милиардерът вече си създаде сериозно име в Холивуд, като организатор на едни от най-добрите партита. Феновете на Челси обаче се питат, защо тези пари не бяха дадени за някой нов футболист.