Президентът на Славия Венци Стефанов заяви за Гонг, че проблемът с трансфера на Галин Иванов в ЦСКА е липсата на желание у самия играч да играе при „червените”.

„Имахме първоначална договорка за трансферна сума от 150 000 евро и 50% от бъдещ трансфер или 300 000 евро и 30% от бъдещ трансфер. Те избраха първия вариант 150 и 50% обаче, вече две дни вие журналистите ми скъсвате телефона. Вече сте ми навъртели 20-30 хил. евро, ама ще си ги взема от Титан. Това е в рамките на шегата. Иначе ние искахме в крайна сметка те да платят 200 хиляди евро и 50% от бъдещия трансфер, като после тези 50-те хиляди ще ги приспаднем от бъдещите вземания, както направихме с Райс Мболи. Ако причината са тези 50 000 евро, къде са тръгнали да купуват Галин Иванов”, каза Венци Стефанов.

Той обаче разкри истинската причина за протакането на трансфера. „Истината е друга. Галин не иска да ходи в ЦСКА. Ако могат да го убедят да отиде в ЦСКА, от моя страна няма да има проблеми. Разбирам се с ЦСКА не е проблем и сега да се разберем стига футболиста да пожелае”, допълни Стефанов.