Томас Велев, роден през 1992 година, баскетболист в юношеската школа на Левски, е бил пребит тази вечер около 19.00 часа пред баскетболната зала на стадион “Георги Аспарухов“. Томас е син на треньора на Славия Емил Велев.

Линейка откара в носилка момчето към някой от столичните центрове за спешна помощ.

Репортер на Гонг видя, че най-вероятно става дума за комоцио, момчето не помни какво се е случило.

Очевидци разказаха за Гонг, че повод за инцидента е станал спор за паркиране пред тренировъчната зала. Полицейски екип огледа мястото на инцидента.

По непотвърдена информация, с която разполага Гонг, нападателите са били трима и са се возили в друга кола. Инцидентът е станал точно преди тренировката на юношеския баскетболен Левски, набор 1992.

Смаяни и възмутени родители недоумяваха докога ще продължава малоумието, граничещо с престъпление, което проявяват от няколко години шефовете на ПФК Левски и на СК Левски. Именно спорът между футболния и спортния клуб държи затворено едното платно пред Сектор А на стадион “Георги Аспарухов” и така потокът от автомобили всеки ден се разминава на една боя разстояние, което изпълва с нервност стотици шофьори, докато съседното платно стои като паметник на тъпотията и безочието.