Старши треньорът на Литекс Ферарио Спасов ще пусне в игра срещу Беса същите единайсет, които излязоха срещу ЦСКА в първия кръг на българския шампионат.

Мачът с албанците е първа среща от втория предварителен кръг на турнира за Купата на УЕФА. Двубоят е утре от 18 часа на стадион „Нико Кавана” в Дурас.

Ето как ще изглежда съставът на Литекс: Тодоров – Роберт Попов (капитан), Пламен Николов, Юрас, Венков – Уелингтом, Сандриньо, Бударен, Манолев – Ивелин Попов – Бето. Спасов се колебае, дали все пак да не заложи на по-офанзивния Карлос Томе вместо Манолев в лявата част на полузащитата.

„Оранжевите” направиха официалната си тренировка на стадиона в Дурас. Заниманието продължи малко повече от 60 минути и бе изгледано от 20 местни фена. Ловешките футболисти изпробваха и топката, с която ще се играе мачът утре. Тя е на абсолютно неизвестната в България марка „Трамонди”.

Българският отбор е настанен в луксозния хотел „Шератон” в столицата на Албания - Тирана. С тима не пътуват възстановяващите се след контузии Петър Златинов и Седрик Камбон, както и все още нямащият достатъчно игрова практика Алехандро Сичеро.