Старши треньорът на Литекс Ферарио Спасов е доволен от резултата, който постигна неговият отбор в първия мач от втория кръг от турнира за Купата на УЕФА, но е удовлетворен само от показаното през първото полувреме на двубоя. „Оранжевите” надиграха с категорично 3:0 Беса като гост в Албания.

„Доволен съм от играта, но само до тази 35-та минута, след това видимо намалихме темпото, тъй като беше много горещо. Същото време обаче ни очаква и в Сандански в неделя, така че е съвсем нормално да спестим малко сили”, бяха първите думи на наставника след победата.

„Не съм доволен, че второто полувреме не отбелязахме голове, но аз мисля, че 3:0 е съвсем нормален резултат”, допълни Ферарио Спасов.

„Имах впечатления от този отбор, все пак Беса е 6-ти в албанското първенство от 12 тима, и е далеч от класата на нашия отбор, но можеше да проявим повече уважение към нашите привърженици, за да вкараме още голове, но в крайна сметка това е турнирен мач и не мога да не съм доволен”, допълни наставникът на Литекс.