Треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че тимът му е изиграл добри 75 минути срещу Беласица.

„По време на мача имах убеждение, че сме играли добре само през първото полувреме. След като изгледах записа мисля, че до 75–та минута стояхме добре. После настъпи хаос от факта, че трябва да спечели на всяка цена”, коментира специалистът.

Станимир Стоилов допълни, че на Левски му е липсвал малко характер, който прави разликата между доброто и силното представяне. Наставникът каза, че е харесал дошлия на проби нигерийски футболист от запис с негови изяви.

„Много неща ми харесаха, но съвсем друго е да го видиш на живо. Ще го пробваме в контролата с Локомотив Мездра в сряда”, продължи треньорът на сините.

„Почваме да правим промени в отбора с идея да изглеждаме добре догодина в евротурнирите. Знам, че ще има сътресения. Ще давам повече шанс на играчи като Николай Димитров, Мариян Огнянов и Лъчо Балтанов. Те могат да загубят няколко битки, но да се калят”, каза още Станимир Стоилов.

„Няма война между мен и Топузаков. Просто преценявам, че двамата мароканци са в по–добра форма”, разкри Стоилов.

„Дадох достатъчно време на Дайо да се възстанови. Оттук нататък ще може да се доказва само по време на тренировките”, завърши треньорът на шампионите.