Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов реши да изтегли с един час предвидената за тази вечер тренировка на тима на стадион Мунисипал.

Причината за това е желанието на наставника, играчите да имат възможност за по-ранно лягане, с цел да бъде преодоляна умората от над тричасовото самолетно пътуване до Тулуза.

Така тренировката, която няма да надвишава 60 минути ще започне в 20:30 часа българско време. Половин час по-рано е предвиден брифинг за български и френски журналисти.

Преди тренировката в Никозия преди месец, поради разместване на графика в последния момент на задължителната пресконференция ЦСКА бе представен от помощника на Младенов Пламен Липенски. По ирония на съдбата, след двубоя с кипърците отново Липенски отговаряше на репортерските въпроси, тъй като старши треньорът бе загубил своя глас по време на самия мач.

След тренировката ще стане ясен до голяма степен стартовия състав на „червените” за утрешната среща. При липсата на Чиликов обаче, Младенов със сигурност ще заложи в атака на бразилеца Неи.