Халфът на Черно море Сашо Александров заяви за Гонг, че е заложил на прозвището Алекс, защото смята, че не е редно "всеки втори да му вика Кривия".

Колоритният халф призна, че се надява да е оставил добри чувства във феновете на Левски, срещу чийто тим ще излезе утре на стадионВасил Левски”.

„Надявам се запалянковците на Левски да имат добри чувства към мен. Изкарах четири прекрасни години в Левски. В момента защитавам цветовете на Черно море, но утре със сигурност ще има някаква тръпка”, отбеляза Александър Александров.

Бившият национал допълни, че отборът на Черно море не е стартирал по най-добрия начин шампионата. Причина за това, според играча е фактът, че в състава на „моряците” има много нови футболисти.

„Утре излизаме за победа, пък нека по-добрият да спечели мача. Първенството е много интересно, защото всеки може да победи всеки”, добави Сашо Александров.

Полузащитникът не скри, че е поласкан от думите на Станимир Стоилов. Треньорът на Левски определи Алекс като едно много класно попълнение в отбора на Черно море.