Мениджърът на Тотнъм Мартин Йол отново опита да покаже на лидерите в тима, че при вземането на решенията си, кой ще попадне в титулярния състав, се ръководи единствено от мисълта за крайния успех.

Наложи се треньорът на Тотнъм за пореден път да се оправдава за действията си, след като остави Джърмейн Дефоу извън групата при вчерашното равенство (1:1) срещу Болтън. В отсъствието му като титуляр започна Димитър Бербатов, който обаче беше заменен от Дарън Бент в 73-та минута.

„Всички футболисти трябва да са наясно, че отборът и екипът са най-важни”, коментира направените смени и оставянето извън групата на Дефоу, който вкара две от попаденията при разгромната победа миналата седмица над Анортозис (6:1) от турнира за Купата на УЕФА. Българският капитан не взе участие в този двубой.

„Аз не съм любовник като Майкъл Джексън, аз съм боец. Аз се боря и моите момчета правят точно това. Видяхте го в този мач”, заяви Мартин Йол.

„Трябваше да се възползваме в една от двете си възможности за гол. Разочароващо е, че изпуснахме точки тук, но Болтън винаги е бил труден отбор”, добави Йол, цитиран от SkySports.