Нашият приятел и колега Стефан Стоянов стана с още година по- мъдър. Днес той почерпи в редакцията за рождения си ден. Изненадата за него, а и за останалите бе нахлуването на фенки в офиса на Гонг. Не случайно красивите девойки бяха привърженички на Левски и фенки на Стефан. Двете момичета, Глория Николова и Станимира Гошева, изненадаха Стефан и той първоначално си „глътна” езика, но постепенно се съвзе и прие топло гостенките.

Стефан бе радостен да се снима с Глория и Мира, а двете момичета бяха на път да припаднат от възможността да са толкова близо до идола им в спортната журналистика. Букетът, не случайно в синьо и бяло, предпази тройката от конфузното положение къде да си държат ръцете.

ВИДЕО и СНИМКИ: Фенки на Левски взривиха офиса на Гонг заради Стефан Стоянов

източник: Gong.bg

Операторът Влади Мончев реагира светкавично и като истински професионалист направи късометражен, документален филм на събитието. Дори „червеният” Ники Александров хареса букета, а и фенките на Стефан.

ВИДЕО и СНИМКИ: Фенки на Левски взривиха офиса на Гонг заради Стефан Стоянов

източник: Gong.bg

Надяваме се Стефан довечера да отпразнува подобаващо, но да не премрежва поглед, като бившите играчи на Левски Гара Дембеле и Юсеф Рабех...

Спортната редакция на Дарик радио и колегите от сайта на Гонг пожелават на Стефан да е все така готин и истински професионалист. Да е жив, здрав и много щастлив. Макар и на .... години, Стефан се числи към „малките” в редакцията. Желаем му и по- малко нерви с любимия му отбор.