Феновете на Левски излязоха с позиция, след като отборът бе наказан да играе при закрити врати в следващия си мач от първенството срещу Локомотив Пловдив. БФС санкционира „сините“ след сблъсъците на привържениците на Левски с полицията след края на дербито с ЦСКА.

Ето и позицията на запалянковците от Сектор Б:

Г-н Михайлов, май искате да ни бъдете трън в очите!

БФС отново реши, че най-лесно се наказва Левски. Полицията би част от нас след дербито на стадион „Васил Левски”, а наказанието отнесе нашият клуб и най-вече верните му привърженици. Явно футболът вече не е за феновете, г-н Михайлов! Вие предпочитате тихите и празни трибуни.

Разбира се, аршинът, с който мерите в БФС, е различен. Георги Иванов бе замерян с различни предмети от отбора домакин на дербито, но реалното наказание е за нас, малтретираните от полицията фенове на Левски.

Г-н Михайлов, ние обаче посещаваме и мачовете на националния отбор. Това не бива да го забравяте. Следващите глоби може да ги плаща вашата организация, която очевидно не харесва ФК Левски. Но Левски го е имало, преди тя да бъде създадена, и ще го има дори след вас. След като властта на БФС е разрушителна, ние имаме сили да ви се противопоставим.

Сега очакваме и други клубове, на чиито мачове имаше инциденти, да бъдат погалени с перо. Държавата подкрепя едни, а други ги бие с палки. БФС участва активно в този заговор. Ние обаче няма да търпим Левски да бъде третиран по този абсурден начин. Г-н Михайлов, вие и управляваният от вас съюз вече сте ни трън в очите! Левски не прощава, а ние трудно забравяме!

До всички сини фенове! На мача с Локо Пловдив се събираме пред Сектор А. Да попеем за любимия  отбор!

ПОДКРЕПЯЙ ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!