Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев се е впрегнал в правенето на качествена селекция. Това е причината началникът да пропусне домакинската победа срещу Берое в петък. Според запознати той е бил в чужбина, за да наблюдава набелязани играчи за Илиан Илиев, който ще тренира „сините“ от лятото. Двамата са в постоянен контакт и работят като тандем.

На този етап Левски се е концентрирал върху три държави – Португалия, Франция и Кипър. Много е вероятно Тонев да е бил в една от трите страни, за да гледа мачове през изминалия уикенд и най-вече да разговаря с набелязаните цели от Илиан Илиев и скаутския екип, който работи на стадион „Георги Аспарухов“.

Както Гонг вече писа, сред опциите за нов в отбраната на Левски е централният защитник на Черно море Росен Колев, който е юноша на ЦСКА.

След срещата с Берое любопитно изказване направи и нападателят Емил Ангелов. Бабангида категорично отказа да коментира, дали е възможно да се върне в Левски и допълни, че договорът му със „заралии“ изтича, а още не е получил предложение от клубната управа. Освен това голмайсторът сподели, че Господ не му позволява да бележи в мрежата на Левски, тъй като в споменатата среща пропусна на два пъти от изгодни позиции.

Гонг вече ви информира, че завръщането в Левски на друг ветеран – Станислав Ангелов е сигурно.