Спортният директор на Локомотив Пловдив Атанас Узунов успокои феновете на отбора с думите, че от понеделник вероятно ще бъде представен нов инвеститор.

„Има светлина в тунела. Искам да успокоя феновете и това казах и на футболистите, които пътувахме в автобуса, че от понеделник ще бъдат по-спокойни. Новият спонсор е от България, а с него са водени преговори от доста време“, обясни още бившият елитен рефер.

В четвъртък досегашният собственик на "черно-белите" Константин Динев обяви, че се отказва от издръжката на клуба след две години и половина.

Футболистите от София пристигнаха с личните си автомобили на Летище София, докато останалите дойдоха с автобуса. Те се събраха на Летището в 4.00 часа, а полетът им беше насрочен за 6.00 часа.

Тъй като билетите бяха купени в последния момент и от клуба не успели да вземат свободни места за един полет. Така играчите заминаха най-рано тази сутрин, а след това ще заминат Узунов и треньорите Емил Велев и Любомир Симов. Домакинът на отбора пък ще пътува с кола, в която ще носи екипите за мача в Арнхем.