Футболистът на Барселона Карлес Пуйол бе категоричен, че няма да има проблем с подновяването на договора му.

„Винаги съм се чувствал оценен от клуба, от феновете, от треньора, от съотборниците ми. Чувствам се добре тук и няма да има никакви проблеми с новия ми контракт“, отсече капитанът на тима.

Относно възможността да премине в Милан преди известно време, Пуйол обяви: „Искам да остана тук до края. Имам желание да продължа да играя за този клуб, все пак тук хората ме искат“.

„Беше тежко лято. Трябваше да тренирам здраво, но труда ми даде своите плодове. Ще дам всичко от себе си, за да помогна на клуба, надявам се да спечелим всичко. После ще видим какво ще стане“, коментира по отношение на контузията си Пуйол.

„Ние не сме се отказвали от Суперкупата на Каталуня. Просто клуба искаше да излезе с друг отбор. Никога не сме се отказвали от мача, всички играчи на тима са подготвени“, продължи играчът.

„Вия е много добре. Той има желание да тренира. Това е много важно за един играч, който страда от такава контузия. За Меси, мога да кажа, че е същият, има огромно желание да играе футбол и предава това на останалите“, коментира Пуйол.

„Ще направим всичко възможно, за да стигнем до финала ШЛ и да я спечелим. Това е най-престижният турнир“, завърши капитанът на каталунците.