Фланелка на Димитър Бербатов, с която българинът е участвал в Шампионската лига пред сезон 2009-2010 година е намерила място в музея на Манчестър Юнайтед на „Олд Трафорд“. Червеният екип е намерил гордо място до фланелки на легендарни футболисти на „червените дяволи“.

За огромно съжаление обаче Бербатов, като че ли е тотално отписан от Юнайтед, а и май от феновете за новия сезон. Това става ясно от бърза проверка във феншопа на клуба. Екип на българския нападател просто липсва сред новата колекция на отбора, което означава едно – липса на всякакво търсене. Името на Бербатов съществува само на две останали сини детски екипа в клубния магазин. Естествено Бербатов не е единствения футболист, на когото няма готов екип, който може да бъде закупен. Ако фен има желание да носи фланелката на българина спокойно тя може да бъде брандирана на място.

Естествено най-много екипи с готово име има на звездата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни.

Името на Димитър Бербатов съществува и на стената, на която се изписани всички футболисти играли за „червените“ дяволи. Лошо впечатление обаче прави, че от името на българина липсва една буква (първото И от Димитър), която явно е била отлепена от стената и домакините не са забелязали все още липсата й. Нищо чудно отлепянето на буквичката да е било дело на хора недолюбващи българина, въпреки че може да е станало и случайно. Факт е обаче, че до днес никой не е забелязал и оправил липсата.