Старши треньорът на Левски Илиан Илиев заяви, че в тима на „сините“ има да се изчистват доста неща, въпреки категоричната победа с 4:1 над Пирин Гоце Делчев в последна проверка преди началото на сезона.

„Мога да разделя мача на две полувремена. Доволен съм от първото полувреме. Пресирахме, търсихме свободните пространства. След смените това се промени. От първата част съм доволен, от втората не чак толкова.“

„Не се знае дали ще можем да използваме отсъстващите футболисти за първия мач с Черноморец.В понеделник трябва да започнат някои да тренират, но това не значи, че ще играят. Опциите ни са ограничени, както видяхте, затова взехме и млади момчета“, коментира Илиан Илиев.

„Тези неща, които се случиха, са удар за нас. Със сигурност има някакво психическо затормозяване. Днес момчетата показаха, че можем да правим интересни неща в атака. Ясно е, че в събота мачът няма да бъде толкова лежерен какъвто беше днес.“

"Имаме доста неща да правим. Показаха, че имат желание, но и доста хора ни липсваха днес. Ако имаме малко късмет може да се получат добри неща. През следващата седмица ще им обърнем повече внимание на Черноморец. Те са агресивен отбор, който пресира. Надявам се през новия сезон да се вдигне нивото на футбола като цяло. Виждате, че се намесиха много отбори, но нека да не правим генерални изводи за новото първенство“, сподели още Илиев.