Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви след двустранната игра днес на ст. „Българска армия”, заместила пропадналата контрола срещу Беса, че още преди да почне първенството, конкурентите имат вече предимство.

„Учудващо е решението на БФС да не картотекира новите ни играчи. Това е преимущество за Левски и Лудогорец. Надявам се клубът да обжалва и да се оправят нещата. Ако нещата не се получат при обжалването – имаме десет играчи плюс юноши, никаква друга опция нямаме. Това е проблем не само за ЦСКА, а за футбола изобщо. Аз не знам ще има ли промяна на собствеността, няма ли да има, ние си работим с играчите, не взимам и отношение към всичко извън моята работа и компетенция. Нека говорим за футбол – дали с 10 или с 20 състезатели, трябва да се играе. Безумие е още да няма програма, аз съм си направил програмата за тренировките до сряда. Нататък не знам – кой ден, от колко часа. Странно как други клубове знаят програмата си, а ЦСКА – не. Жалко, че преди години всички взимаха пример от ЦСКА, сега определено не сме за пример в много отношения. Не мога да коментирам играта на двамата дошли холандци, за 30 минути няма как да ги преценя“, сподели наставникът.

„Жалко, че нямаше фенове, но причината е единствено ремонта който продължава. Има железа, камъни – не е редно да има фенове. ЦСКА ще намери отново правия път – не се безпокойте. Тук съм да защитавам интересите на ЦСКА. Моля ви, не ми задавайте повече въпроси, от които могат да се създадат интриги. И без това от вчера настроението е минорно, след като съобщихме на момчетата за решението на Дисциплинарната комисия. От 25 играчи, станахме 11, дано обжалването успее” – завърши Младенов.