Макар и с минимална разлика в коефициентите, „Еврофутбол” дава предпочитанията си за българските волейболисти в четвъртфиналната им среща с отбора на Германия на Олимпиадата в Лондон. Ставката за победа на нашите е 1.55, а на съперника ни 1.70 – това сочат данните от уебсайта на компанията към 10:20 часа днес. Мачът, който може да изпрати родните спортисти на полуфинал, ще се играе довечера, в 23:30 часа българско време.

При добра игра, момчетата ни ще се срещнат на крачка преди финалите с победителя от мача Полша – Русия. И за този двубой разликата в коефициентите на букмейкърската къща не е много голяма – Сборная е с минимално предимство и ставка 1.40 срещу 1.92 за поляците. Другите две срещи от четвъртфиналите на олимпийския турнир по волейбол са:

Аржентина – Бразилия Сингъл “1” – 3.19 “2” – 1.08

САЩ – Италия Сингъл “1” – 1.30 “2” – 2.15

Още един четвъртфинал с българско участие ще бележи днешния олимпийски ден – Александър Александров излиза срещу тайландеца Каео Понгпрайон в боксов мач в категория до 49 кг. Българският букмейкър промени коефициента за победа на нашето момче – от 2.36 вчера, на 1.96 днес. Увеличените шансове на Александър да стане победител в двубоя означават намалени за азиатеца – ставката за него вчера е била 1.25, а днес е 1.40.

С това по-интересното от олимпийската програма за днес приключва, но акцентите в тиража на „Еврофутбол” продължават – помислено е и за любителите на футбола. С въвеждането на още видове залози на живо и подобрения в системата на букмейкърската къща, възможността за печалба на познавачите расте в посока нагоре. Пример за това е срещата от Шампионската лига между Васлуй и Фенербахче – „Еврофутбол” предлага 14 вида прогнози за нея. Освен традиционните „Краен изход” и „Пръво полувреме/краен изход”, участниците ще могат да се пробват и на: „Краен изход с Хендикап 1-0”, „Краен изход под/над 2,5”, „Ще вкарат ли и двата отбора гол?” и др. Повече информация за предвижданията, които предлага българския букмейкър за този двубой може да намерите на: http://www.eurofootball.bg/new_program.php?e=3692.