Феновете на Арсенал не успяха да скрият разочарованието си от трансфера на капитана си Робин ван Перси в Манчестър Юнайтед. Холандският национал си навлече гнева на привържениците, още след като стана ясно, че не иска да остане в клуба и иска да премине в друг тим.

Преминаването на Ван Перси на „Олд Трафорд“ е едно от най-гръмките събития през това трансферно лято. Нападателят на Арсенал избра клуб, който се счита за един от най-големите врагове на „топчиите“, което феновете не биха му простили.

Привържениците изсипаха куп обиди по адрес на своя доскорошен капитан. „Не мога да повярвам, че му позволиха. Това е по-лошо от онова, което направиха Насри, Адебайор и Коул взети заедно“, споделя един от разочарованите.

„Не мисля, че ще мога да простя това на Венгер и Крьонке. Това е публично унижение. Сега как да гледам колегите си, фенове на Манчестър Юнайтед“, добави друг привърженик.

„Ван Перси ни предаде, това е всичко. Венгер знае това, ние знаем това, всички знаят това. Стига толкова. Арсенал взе добри пари за този склонен към контузии *****. Има време да вземем и още играчи“, казва трети.