Аржентинският футболист на Реал Мадрид Анхел ди Мария заяви, че иска да играе в „белия балет“ до края накариерата си.

„Много съм доволен, че продължи договора си. Сега ще мога да работя спокойно и да съм изцяло концентриран върху играта си на терена. Договорът ми е дългосрочен, което е още по-добре за мен. Мога да остана в Реал Мадрид до края на кариерата ми, което е чудесно“, коментира аржентинецът.

„Реал е един много силен отбор. Направихме добра подготовка. Сега трябва да започнем по най-добрия начин сезона. Жозе Моуриньо много ми помогна в моето израстване. Той е много добър специалист. За мен Моуриньо е много специален треньор. С него всяка година подобрявам играта си“, продължи Ди Мария.

„Мисля, че в Реал Мадрид има голям колектив и той е в основата на всичко. Нашата основна цел ще бъде да спечелим Шампионската лига. Всички в отбора желаем това. Разбира се, че се надявам един ден и аз да спечеля Златаната топка“, добави бързоногият футболист.

„Първо мислим за мача с Валенсия, а после за мачовете с Барселона от Суперкупата. Мислим мач за мач. Първият ни двубой е много важен. Нямаме право на грешка. Напрежението е максимално. Имаме сили да победим Барселона“, каза още Анхел ди Мария.