В 70-ата минута на снощното дерби между Барселона и Реал Мадрид фен нахлу на терена, за да прегръща голмайстора Лионел Меси, който току-що бе вкарал на Икер Касияс за 2:1 от дузпа.

В крайна сметка първият финал за Суперкупата на Испания завърши при резултат 3:2 в полза на домакините от Барса, след като двата тима си размениха по още едно попадение в последните 12 минути на мача.

Интересно е, че въпросният привърженик, нахлул на терена на Камп Ноу, за да поздрави Меси, е облечен с черна тениска, на която с бели букви има надпис на кирилица започващ със „СТО“.

На видеото от ситуацията обаче не се вижда ясно какво точно пише след „СТО“. По всичко обаче изглежда, че надписът е на кирилица, а действието се развива в Барселона и не е невъзможно на фланелката да пише „СТОИЧКОВ“.

Друга идея за надписа, за която в Гонг предположихме, е тениската да е рекламна и на нея да е изписано името на водка „Столичная“.

Дали на фланелката на фена пише „СТОИЧКОВ“, „Столичная“ или нещо друго, можете да споделите с нас в страницата на Gong.bg във Фейсбук.