Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов определи като „долни лъжи“ твърденията, че решението за смяната на хотелите преди мача срещу Миньор е негово. По-рано днес ЦСКА отново влезе в поредния цирк, след като се наложи да смени хотелите за лагера преди мача.

Първоначално „червените“ трябваше да се настанят в хотел „Централ форум“, който е собственост на бъдещия изпълнителен директор на клуба Красимир Георгиев. След обаждане на ръководството обаче футболистите се наложи да се изнесат от този хотел и да се настанят в традиционната си база – парк-хотел „Витоша“ в Студентски град. Отборът пристигна в хотелския комплекс малко преди 14 часа.

По-рано, в различни медии, търговският директор на клуба Георги Павлов обяви, че решението за смяната на хотелите е дошло от Стойчо Младенов, тъй като хотел „Централ форум“ бил на шумно място, а играчите се нуждаели от спокойствие.

„Няма такова нещо. Отново долни лъжи по мой адрес. Не искам нищо да говоря вече. Питайте администратора на клуба Кирил Костов кой му се обади да сменим хотела. Питайте него. Аз съм просто треньор, но отново аз съм виновен“, каза Младенов пред журналистите, но не пожела да застане пред камерите.

Администраторът на клуба Кирил Костов не пожела да коментира кой му се е обадил да направи хотелската смяна.