Изминалият месец август се оказа рекорден в много отношения за сайта Gong.bg!

Бяха подобрени цели шест рекорда по посещаемост, което говори за все по-голямото доверие, което читателите имат на нашата медия.

Близо 4 и половина милиона посещения бяха регистрирани в рамките на месеца, при това става дума за възможно най-отпускарския период за българина. Точната цифра е 4 491 821, което е значително подобрение на предишния рекорд от 4 376 802 посещения, постигнат през месец май тази година. Увеличението е чувствително, за което още веднъж благодарим на нашата вярна и явно – увеличаваща се аудитория.

Седмица № 35 на календарната 2012 година пък също бе рекордна – 1 118 346 посещения в рамките само на седем дни!

30 август пък се оказа най-посещаваният ден в историята на Gong.bg от създаването му в началото на февруари 2007 година. Тогава отчетохме 187 886 посещения в рамките само на 24 часа!

И още августовски рекорди – същия ден бяха постигнати 1 113 038 импресии. Това именно е разделът, който най-много вълнува и нашите рекламодатели. Поради тази причина с гордост можем да обявим наличието на над 21 милиона импресии за август, съвсем малко не ни достигна за рекорд и тук, като постижението е второ в нашата история.

Петият рекорд за месеца бе на 19 август, когато бе достигнат максимален капацитет от близо 12 хиляди потребители в секунда!

Не бива да се подценява и шестият рекорд – този за уникални посетители. През август общият им брой бе малко над 2,5 милиона, което е второ най-добро постижение от 2007 година насам, но на 30 август бяха 99 156, най-добро постижение. Малко ни е яд, че за съвсем малко бройки не достигнахме заветната кота „100 хиляди“ уникални посещения на ден, но вярваме, че този ден не е далеч във времето.

Всички тези регистрирани постижения, които са видими от всеки наш читател, не са инцидент през изминалия месец, а са следствие на един продължаващ прогрес от началото на годината.

Gong.bg още през този месец – септември, ще подобри общата цифра от посетители, постигната през миналата 2011 година – а именно 37 милиона.

През август вече можем да се похвалим и с над 35 хиляди фена в социалната мрежа Фейсбук! Благодарим и на тях, защото знаем, че те са напълно реална и честна фенска маса, без допълнително натрупване или прехвърляне от други сайтове.