„Мачът с Левски е важен. Ще се постараем да покажем тази добра игра, която демонстрирахме в домакинските мачове и да зарадваме наистина феновете. Трябва да се извиним на феновете на Берое и да ги зарадваме срещу Левски“, заяви за Гонг старши треньора на Берое Ивко Ганчев преди предстоящия мач от петия кръг на А група, който е в неделя от 20 часа на градския стадион в Стара Загора.

„В момента Иво Иванов е добре. След двубоя със Славия се случиха някои неприятни инциденти с него. През последните дни имахме възможност аз и останалите треньори да разговаряме с него. Той каза, че е готов и се чувства добре. Феновете също застанаха зад него и се надявам да го подкрепят. Има всички предпоставки той да направи един добър двубой“, добави специалистът.

„Салес е добре, но на този етап Мартинс и Андонов се намират в определено по-добра форма. Ще преценим с кой нападател да започнем, но и Салес ще попадне в групата. Елиас е добре. Той пропусна последните два мача от първенството, но се намира в добро състояние. Той самият изразява голямо желание да се завърне в игра и отново да покаже добри игри“, продължи наставникът на Берое.

„Нашите футболисти не трябва да се поддават на провокации, а да се стремят да покажат най-доброто от играта си. Ще се опитаме да задържим повече топката и да покажем най-доброто, на което сме способни“, каза още Ивко Ганчев.