„Уигън 1-2 Фулъм: Бербатов отново дърпаше всички струни“, е заглавието на обзорния материал на „Mirror“ за въпросния съботен мач от Висшата лига, като английското издание се изказва изключително позитивно за изявите на българския нападател, макар и да изписва името му с грешка - „Dimita Berbatov” (с изпусната буква „r“ в края на Димитър).

Димита Бербатов беше толкова добър, той изглеждаше като футболист на Манчестър Юнайтед. Българският нападател е намерил своята увереност отново, след като смени депресията на живота на пейката на Олд Трафорд, за да бъде обичан още веднъж в Лондон“, пише „Мирър“, напомняйки за силните му изяви и в Тотнъм.

„Решението на сър Алекс Фъргюсън да позволи на струвалият 30,75 милиона паунда рекорден клубен трансфер на Юнайтед да се събере отново с Мартин Йол за нищожните 5 милиона сега изглежда като акт на чиста глупост след още едно изключително представяне, което изкачи Фулъм до главозамайващите висини ни четвъртото място.“

„Бившият играч на Уигън Уго Родайега и Деймиън Дъф може да вкараха головете за Фулъм, но Бербатов беше този, който дърпаше всички струни“, коментира „Mirror“,

Интересно е, че преди днешното дерби на Англия между Ливърпул и Манчестър Юнайтед, Фулъм е по-напред в класирането от Юнайтед. Двата тима имат по девет точки, но лондончаните имат по-добра голова разлика и са четвърти във Висшата лига, докато червените дяволи са пети и трябва да не загубят на Анфийлд, за да се изкачат на по-предна позиция.