Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани трябваше за пореден път да обяви, че остава твърдо зад треньора на тима Масимилиано Алегри. След поражението с 1:2 от от Удинезе се появиха слухове, че специалистът ще бъде уволнен.

„Играхме по-добре от Удинезе. Отборът показва прогрес, затова очакваме първата си домакинска победа в мача срещу Каляри“, сподели Адриано Галиани. Двубоят ще се състои в сряда.

„Мястото на Алегри не подлежи на коментари. Ние с президента на клуба му се доверяваме изцяло“, категоричен бе вицепрезидентът на „росонерите“.

След първите четири кръга от началото на сезона в Серия А „росонерите“ имат три загуби и само една победа. През изминалата седмица те започнаха своето участие в груповата фаза на Шампионската лига с безлично домакинско равенство срещу Андерлехт (0:0).

Шефовете на отбора обаче явно не са забравили, че същият треньор изведе отбора до титлата през сезон 2010/11, както и до 2-то място през миналата година. За да бъдат съкратени загубите на клуба обаче, беше взето решението да се разпродадат звездите като Златан Ибрахимович, Тиаго Силва и Антонио Касано.

„Виждате, че и нашите съперници от Интер също не са в добро състояние. Но мисля, че при нас липсва просто малко късмет. Няма поводи за притеснение, сега сме още в началото на спортната година“, добави Адриано Галиани.