Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини и звездата на тима Марио Балотели за пореден път влязоха в полезрението на медиите с още един скандал помежду си. След равенството 1:1 с Арсенал, двамата са се скарали в тунела, съобщават медиите в Англия.

Двамата са влезли в словесен спор, тъй като темпераментният нападател игра само 5 минути в двубоя от Премиършип и е решил да потърси отговорност за това от своя мениджър.

Италианският национал, който се появи в игра в 85-та минута, е направил забележка на Роберто Манчини, докато е напуснал терена. От своя страна мениджърът го е побутнал, за да влезе футболистът по-бързо в тунела. След случилото се обаче, специалистът отказа да коментира ситуацията.

„Не си спомням подобно нещо с Марио. Възможно е (да съм го бутнал – бел.авт.). Не спомням, ако ме е попитал нещо, то не е важно. Марио може да го мисли за важно. Дали не е защото е влязъл късно в игра? Възможно е, не знам. Утре (в понеделник – бел. авт.) ще го попитам“ - сподели след срещата треньорът на Манчестър Сити.