Кокошката, която предсказва мачовете на Фулъм, този път „снесе“ точка на тима, чийто екип носи Димитър Бербатов. Въпреки че българският нападателя няма да вземе участие в съботния двубой срещу Манчестър Сити, щастливото пернато, предрече равенство в срещата от 6-я кръг на английската Висша лига.

Джордж обитава кокошарник в Мотспър Парк, Югозападен Лондон, и вече не веднъж е познавал/а изходите от мачовете на Фулъм.

След поредицата от оракули през последните няколко години, нароили се след октопода Паул от Германия, който с точност прогнозираше изхода от мачовете на Мондиал 2010 в Южна Африка, феновете на котиджърс се забавляват с познанията на кокошката Джордж.

Това се е превърнало в своеобразна традиция, като мачът срещу Манчестър Сити не е първият, който свободните кокошки прогнозират. Любопитното е, че клиповете с доказателствения материал се публикуват не къде да е, а в официалния сайт на Фулъм. Изглежда в новия тим на Бербатов не страдат от липса на чувство за хумор.

Двубоят между Фулъм и Манчестър Сити е от шестия кръг на Висшата лига и ще се играе на стадион Крейвън Котидж в събота от 17:00 часа българско време.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!