Георги Иванов-Гонзо бе представен официално за старши треньор на Локомотив Пд. На пресконференция, състояла на стадион Локомотив в парка Лаута, собственикът на клуба Веселин Марешки обяви, че бившият наставник на Левски ще води отбора, след като вчера „смърфовете“ и Емил Велев се разделиха.

Договорът на Иванов е до края на сезона, като при добри резултати, може да бъде продължен. Новият треньор ще дебютира още днес начело на Локомотив Пловдив в контролата срещу Черноморец.

"Локомотив Пловдив ми е дал много като футболист. Като характер и като личност съм се изградил в този клуб", каза Георги Иванов при представянето си.

Гонзо разкри и екипа, с който ще гони успехи с Локо Пд, а това са: Георги Шейтанов, който ще бъде треньор на вратарите, а пък Ивайло Петров-Пифа и Петър Пашев  ще бъдат помощници на специалиста.

„С Велев е бяхме разбрали, че при липса на резултати ще се разделим. За моя радост, едно от имената, които ми бяха предложени, беше това на Гозо за треньор - имам пълно доверие на хората, които ми го предложиха. Срещнахме се, договорихме параметрите и мисля, че той ще оцени ръката, която му подаваме. Даваме му максимален кредит на доверие,надяваме се да има резултати. Мога официално да представя новия треньор на Локо Пд - Георги Иванов“, заяви Веселин Марешки.