Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев заяви, че е изгледал със захлас първата тактическа тренировка на Георги Иванов – Гонзо.

ЮИма много спекулации относно тръгването на Георги Иванов – Гонзо за София. Той просто живее в София засега. Тренировката, която Гонзо направи много силно впечатление на всички. Аз като специалист гледах със захлас тактическото занимание. Аз се чух с господин Марешки и утре в 2 часа ще имаме среща, за да уточним нещата, които иска Георги Иванов“, коментира Бонев.

„Който познава Гонзо знае, че той е много богат човек. Аз когато разговарях първо с него, той ми каза, че иска да се върне в отбора, от който е произлязъл и не се интересува от финансовите условия. Не може да има финансови неразбирателства между Локомотив и Гонзо“, добави почетният президент на Локомотив.

„Няма опасност господин Марешки и Гонзо да не се разберат. Марешки остана с отлични впечатление от него. Той също така изрази мнение, че Георги Иванов е мъжкар и много интелигентно момче. Той смята, че Гонзо е човекът, който може да ни изведе в този тежък момент.“

„Георги Иванов иска неща в отбора да бъдат такива, че да мобилизира момчетата и да има изисквания, а също така момчетата да го гледат в очите и да му вярват“, каза още Христо Бонев.