През месец декември е време за кратка почивка за професионалните тенисисти, а изглежда Григор Димитров е решил да прекара няколко дни в Милано. Там хасковлията бе заснет на разходка в компанията на не кой да е, а Мария Шарапова, като двамата бяха уловени на любителско видео, заснето от местен фен на тениса, разказва tenniskafe.com.

Шарапова е в Милано не само на почивка, но и за демонстративен турнир, на който участие ще вземат Ана Иванович, Сара Ерани и Роберта Винчи. В първия мач от програмата една срещу друга ще застанат Шарапова и Иванович, а след неговия край следва двубой на двойки, в който Ана и Маша ще си партнират, а техни противнички ще са Ерани и Винчи.

Още с пристигането си на летището Маша бе посрещната от голям брой фенове и журналисти, а огромният интерес продължи и след това, както може да се види и на по-долното видео - дори и на обикновена разходка по улиците, Шарапова бе преследвана от един куп любители на тениса, извадили камери и фотоапарати, стараейки се да запечатат срещата си с бившата №1 и едно от най-популярните лица на съвременния тенис.

Разходката на Гришо и Шарапова (от 11:40 мин. до 16:50 мин.):