По традиция баскетболният тим на Левски се събира, всеки последен ден от месеца, да вечеря в софийски ресторант. Тити Папазов и момчетата му, заедно със съпруги и приятелки харчат събраните през дадения месец глоби, наложени за дадени провинения. Така стана и в последния ден на ноември. Левски игра мач за първенството с Черно море и след това последва бърза организация .

Двубоят, игран в малката зала на „Арена армеец”, завърши с победа на Левски и бе изгледан от Вили Вуцов, който в последно време не изпускаше мач на приятеля си Тити Папазов. Именно Вили Вуцов предложи вечерята да е в любимата му пицария в Младост 1А – „Джовани”. Тити и баскетболистите се съгласиха и последва бърза организация да се намерят места за над 20 човека. Тези, които дойдоха с жени и деца бяха отделени от ергените, които си спретнаха купон на отделна маса.

Вили Вуцов, Тити Папазов и баскетболният Левски на вечеря в пицария Джовани

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров

Тити Папазов призна, че за ноември месец той е глобяван най- често. Вили Вуцов призна пред отбора, че вече като треньор на футболния тим на Славия няма да може да бъде непрекъснато с отбора в залата, а Тити и баскетболистите в лицето на Стефан Георгиев, брат му Златин, Митко Ангелов и Чавдар Костов обещаха на Вили, че ще отидат на мач за Купата в неделя и ще подкрепят Славия срещу Ботев. Тити Папазов прояви леки колебания за кой отбор ще е заради приятелството му със Сашо Александров, който е изпълнителен директор на Ботев.

Единственият чужденец в Левски Марко Маринович искрено се учуди на голямото разнообразие в „Джовани” на сръбска скара и дълго време се колебаеше какво да вечеря, което даде повод на съотборниците му да му изчетат на няколко пъти дългото меню.

Вили Вуцов, който е чест посетител на „Джовани” обеща да почерпи, ако Славия отстрани Ботев за Купата и бие Левски в последния кръг от есенния дял на първенството. Това последното не се хареса на братя Георгиеви, които са върли фенове на футболния Левски.

Накрая всички си тръгнаха доволни от хубавия престой в „Джовани”, а и персонала остана доволен от гостуването на Тити, Вили и баскетболния Левски.

Вили Вуцов, Тити Папазов и баскетболният Левски на вечеря в пицария Джовани

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров