Собственикът на Левски Тодор Батков говори при първата тренировка на тима от "Георги Аспарухов" за 2013 година. Босът на "сините" бе категоричен, че Левски е направил правилната селекция и изрази увереност, че отборът ще завоюва всички отличия в България.

„Представени бяха четиримата нови, очакваме още един футболист от чужбина, това ще стане ясно до края на седмицата. Отборът заминава на подготовка в Кипър в понеделник, ще имаме два лагера в Кипър. Знам за първия лагер, че имаме две приятелски срещи, с Арал и с Виктория Пилзен. Двама футболисти претърпяха интервенции, Пламен Илиев и Рамос, дано да се възстановят бързо. Няма болни, няма контузени, предстои ни тежък полусезон, в който нямаме право на грешка, след три години суша е нормално да вземем и трите купи и съм убеден, че ще го постигнем. 6 месеца е достатъчно време всички да се адаптират. Съхраняваме ядрото на футболистите, вероятно ще се разделим с един играч, максимум двама. Ще разберете. Не считам, че е редно аз да споменавам имена, има си директор и треньор. Няма да е лесно, но с помощта на публиката и главно заради качествата на играчите ние ще може да триумфираме. Крайно време е отборът да доставя удоволствие на публиката във всеки мач с игра, с красота, с оптималност, с индивидуалност и т.н.“, каза Батков.

„Селекцията е скъпа, към момента към 500 хил. лв. И има вариант да се удвои. Селекцията е скъпа, но се надявам, че този път взехме добри играчи, поне доказани в български условия, влезли в полезрението на национален отбор и на младежки национален отбор, бойци. Жалко, че се наложи да купим наш футболист“.

„Валери Домовчийски е наш юноша от златния отбор от 2005/06. Всичко зависи от треньора, селекционерите. Трябва да чуем тяхното мнение“.

„Последните три години бяха тежки, беше лошо приземяването след триумфа през 2005/06 година, титлата през 2007 година, 2009 шампиони. Едно удачно участие в групите на Лига Европа, след това едно ходене по мъките, което не отива на Левски“.

„Пожелах на играчите да са задружни да тренират всеотдайно, да играят всеотдайно и да играят за удоволствие, и да се поздравим с успех. Левски не игра лошо през последните мачове. А и ме информираха, че функционалните резултати на футболистите ни от последните мачове са били много добри, дано да са такива и през цялата пролет“, завърши Батков.