Плеймейкърът на Пари Сен Жермен Хавиер Пасторе заяви, че изпитва смесени чувства след снощната победа с 2:1 над Валенсия в първи мач от осминафинала помежду им в Шампионската лига.

Аржентинецът вкара втория гол за своя тим, но Валенсия върна едно попадение в края, а в добавка Златан Ибрахимович си изкара глупав червен картон и със сигурност е аут за реванша.

„Няма съмнение, че трябваше да победим с повече“, отсече Пасторе. „Все пак трябва да бъдем доволни в известна степен, защото спечелихме – каквато бе и нашата цел – и това е ключовият извод.“

„За наше добро всичко се разви според плана ни. Знаехме, че трябва да запазим спокойствие, да се уверим, че контролираме топката и да се справим със силните страни на Валенсия. След всичко това трябваше да действаме остро и ефективно на контраатака“, разкри той.

„Можехме да вкараме и още, но и така постижението ни е добро. Победихме и това ни дава увереност. Трябва да продължим по същия начин, ако искаме да стигнем далеч – с много дисциплина и глад за успехи“, добави бившият ас на Палермо.