Треньорът на Валенсия Ернесто Валверде не си прави илюзии за задачата, която предстои на Валенсия на реванша срещу Пари Сен Жермен в Шампионската лига. Снощи испанците отстъпиха като домакини с 1:2 в първи мач от 1/8-финалния сблъсък и лимитираха шансовете за продължаване в следващата фаза.

Късният гол на Адил Рами оставя известни надежди на „прилепите“, но Валверде е наясно, че сега ПСЖ повече от всякога се превръща във фаворит. „Трябва да признаем, че те са страхотен отбор с изключителни футболисти и снощи доказаха силата си“, заяви испанецът. „Вярно, вкарахме гол, който донякъде ни оставя в играта, но реваншът ще е много труден.“

„Всяка контраатака на ПСЖ бе много опасна. Ако трябва да съм напълно честен, може би играхме прекалено наивно през първото полувреме. Не трябва да забравяме какви с какви великолепни играчи като Лукас Моура и Лавеци разполага съперникът. Червеният картон на Ибрахимович няма да ни помогне кой знае колко. Съставът им е достатъчно широк. Ще бъде сложно в Париж, но все пак това е един мач. Ще отидем там, за да играем футбол. Трябва да опитаме“, завърши Валверде.