Ръководството на ЦСКА се разбра с Милен Радуканов и специалистът ще изведе утре отбора за тренировка след изгонването на Миодраг Йешич. Собствениците на „червените“ са привикали тази вечер Радуканов и са обсъдили с него бъдещата му работа. Единственият носител на трофей с ЦСКА в ерата „Титан“ ще подпише договор за две години и половина, а не само за няколко месеца, както обяви днес Георги Илиев-Майкъла, разбра Гонг.

Очаква се Милен Радуканов да се появи на „Българска армия“, след като ръководството на „червените“ се раздели с досегашния наставник Миодраг Йешич. Все още специалистът не е напълно готов с екипа, с който ще работи като наставник на ЦСКА. В момента Радуканов търси треньор на вратарите. До момента този пост в екипа на бившия централен бранител бе поверен на Петко Петков, но той прие офертата на Мъри Стоилов и започна работа в Ботев. За момента сигурните хора в треньорското ръководство на червените са Росен Кирилов и кондиционния спец Роко Перота, от чиято подготовка футболистите са много доволни.

За момента не се очакват други промени в ЦСКА, като е много вероятно тренировки с представителния тим да поднови Костадин Стоянов.