Новият старши треньор на ЦСКА Милен Радуканов няма да може да разчита на Мишел Платини, Пламен Крачунов и Иван Бандаловски при гостуването на Локомотив София в първия четвъртфинален мач за Купата на България.

„Щом съм тук и шефовете са взели решения смятам, че всички са зад мен. Видях се с всички през тези два дни. Пожелахме си успех. Всички ще бъдат щастливи, когато отборът побеждава“, коментира Радуканов.

„При предишния ми престой ми беше далеч по-лесно, защото преди това бях помощник треньор. Сега има лошо стечение на обстоятелствата, защото предстои мач още утре. Ще се стремим да постигнем добър резултат още утре. За двубоя реванш ще бъдем още по-подготвени“, добави новият треньор на ЦСКА.

„Вярвам в себе си и в собствените си възможности.“

„Костадин Стоянов се връща в първия отбор и утре е в групата за мача. Здравословно няма проблеми. Той е 19-ят човек в групата. В групата няма да бъдат контузените Марсиньо, Пламен Крачунов, Мишел Платини и Иван Бандаловски. Крачунов има сътресение и ще почива до четвъртък“, каза още Милен Радуканов.