Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви, че трябва да обърне изключително внимание на физическата подготовка на отбора. И това е един от основните проблеми.

„Когато не те държат краката, не те слуша и главата. Физически не сме добре подготвени, ако нямаш кондиция, не може да издържиш 90 минути в едно темпо. Играе се 45-60 минути и след това става мъка. Ще работим за подобряване на нашата физическа подготовка, като вероятно в паузата на първенството, ще влезем на лагер. Освен физическото състояние, трябва да подобрим и някои тактически неща, защото знаете какъв е моя стил на работа - искаме да задържаме повече топката и да играем с нея“, каза Радуканов.

Специалистът заяви, че победа срещу Лок Сф е била много сложна най-вече от психологическа гледна точка: „Настроението в отбора е минорно без самочувствие и без желание няма как да се случат нещата. Предстоящият мач в Локо Пд е важен и трябва да го спечели“, каза Радуканов.

Треньорът похвали предстоящия си съперник в събота, като заяви, че според него Локомотив върви във възходяща линия, има спокойствие и треньорът си върши работата.